FOTO Elevi de nota 10 la examenele naționale, premiați la Inspectoratul Școlar. Elev: Am învățat. Nu-i nimic prea complicat

elevi premiati nota 10 2Elevii care au primit nota 10 la Evaluare Națională și Bacalaureat au fost premiați, vineri, la Inspectoratul Școlar Județean. Ei au primit diplome și premii în bani de la Ministerul Educației,  respectiv 3.000 de lei pentru absolvenții de liceu și 1000 lei pentru absolventii de gimnaziu care au luat nota maxima.

like facebookZece elevi au obținut media 10 la Evaluarea Națională în județul Botoșani. Ei sunt Simina Atitienei, de la Şcoala 13 Botoşani, Gabriel Brehuescu, de la Şcoala 10 Botoşani, Ioana Georgiana Burlacu, de la Şcoala 13 Botoșani, Sabina Coşoreanu, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”,  Hannah Cuşniriuc, de la Liceul de Artă, Daria Georgiana Lazăr, de la Şcoala 13 Botoșani, Alexandra Lupu, de la Şcoala „Ion Bojoi” Flămânzi și Eliza Mihaela Ungureanu, de la Liceul de Artă, Cosmina Mihoreanu, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”și Georgiana Aroșoaie, de la Școala ”Leon Dănăilă” Darabani.

La Bacalaureat, au fost două medii de 10: Alma Iuliana Grosu, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Ioana Diana Iacob, de la Colegiul „A.T Laurian”.

Inspectorul general al IȘJ, Gabriel Hârtie, i-a felicitat pe elevi pentru performanța obținută, dar și pe profesori.

Sunt primii bani munciți de voi, cei tineri. La nivelul județului Botoșani ne mândrim cu 12 elevi care au obținut media 10. Nu-mi rămâne decât să vă mulțumesc în numele tuturor celor implicați în învățământul botoșănean pentru că ne faceți să fim mândri”, a menționat Hârtie.

Cei mai buni elevi la învățătură spun că au obținut rezultate bune urmare a muncii depuse.

”Rezultatul obținut la Bacalaureat îmi dovedește mie că dacă muncesc suficient de mult și mai ales dacă am încredere în mine pot să obțin ceea ce mi-am propus. Am muncit în cantități normale. Nu pot să spun că a fost o muncă extraordinară, ci am făcut ceea ce trebuia să fac”, a declarat Ioana Diana Iacob, care va studia la Universitatea din Cluj, Limba și literatura japoneză.

La rândul său, Gabriel Brehuescu, care a intrat la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a dezvălui secretul succesului: ”Am învățat. Nu-i nimic prea complicat. În viitor, mi-aș dori o carieră universitară”.

elevi nota 10 isj

gabriel hartie

elevi premiati nota 10

One thought on “FOTO Elevi de nota 10 la examenele naționale, premiați la Inspectoratul Școlar. Elev: Am învățat. Nu-i nimic prea complicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *