Asfalt nou în două cartiere din municipiu. Vezi unde se vor face lucrări!

alei suceveiTrei șantiere noi vor fi deschise în municipiul Botoșani, începând de săptămâna viitoare. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Marian Murariu, lucrări de modernizare vor fi pe strada Izvoarelor, unde se va interveni pe tronsonul asfaltat.  În această zonă vor fi refăcute trotuarele și locurile de parcare și se va turna strat de asfalt.

like facebookStrada Izvoarelor are un tronson asfaltat degradat și unul neasfaltat. Noi intervenim pe tronsonul asfaltat și unde este asfaltul degradat, pentru că celălalt tronsut trebuie făcut printr-un proiect al colegilor de la investiții. Tronsonul unde intervenim este o zonă mare, în spatele unor blocuri. care au fațada principlă pe strada Împărat Traian și în spatele acestor blocuri parcarea dumnealor se numește strada Izvoarelor. Aceasta parcare mare, care era degradată și unde nu puteai circula cu mașina. necesită reparații. Reacem complet trotuarele, turnăm un strat de asfalt nou, reparăm locurile de parcare”, a spus Murariu, care a adăugat că o lună și jumătate vor dura aceste lucrări.

Un alt șantier va fi deschis săptămâna viitoare pe Aleea Rapsodia. Și aici vor fi reparate trotuarele și locurile de parcare și va fi turnat un strat de asfalt.

”Este o zonă unde nu s-a intrat de mult timp, foarte degradată. Pornește de la hotel Rapsodia și ajunge în spatele Bisericii Sf Parascheva de pe Pietonalul Unirii, unde reparăm trotuare, locuri parcare, alei de acces. Lucrarea va dura trei săptămâni”, a afirmat viceprimarul.

Și strada Aprodu Purice intră în modernizare, iar în paralel se lucrează la plombări în cartierul Rotunda.

 

 

One thought on “Asfalt nou în două cartiere din municipiu. Vezi unde se vor face lucrări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *