Un deputat botoșănean îi cere demisia directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi: Am ajuns de râsul regiunii Moldova cu drumurile naționale

cristian achitei costel sopticaUn parlamentar de Botoșani îi cere demisia directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi (DRDP), Ovidiu Laicu. Deputatul Cristian Achiței a spus că șeful DRDP ăși bate joc de drumurile naționale din județul Botoșani, care au ajuns de tot râsul în Regiunea Moldova. El a dat drept exemplu DN Botoșani-Ștefănești, care, spune el, ”a ajuns rușinea județului ca drum național”.

like facebookAcest drum se află în același stadiu pe listele cu studiul de fezabilitate și care la ora actualăî este rușinea județului Botoșani ca drum naționsl. S-au făcut covoare asfaltice pe drumul Botoșani-Săveni, Dorohoi-Darabani și acelea făcute cu bucăți neasfaltate pe care nimeni nu le înțelege. În zona Unțeni s-au sărit 600 metrei aiurea, iar cel spre Darabani s-a oprit la Hudești, Dacă domnul Laicu de la Iași ne poate explica ce a avut în mintea lui când s-a făcut așa…. De parcă am face lucruri în Botoșani fără să le terminăm. Am ajuns de râsul regiunii Moldova cu drumurile naționale și solicit încă o dată demisia acestui dom Laicu de la DRDP, care își bate joc de județul Botoșani. A treia investiție care este în același stadiu este mare drum Manoleasa-Rădăuți Prut. Au fost acolo și ministrul Cuc (nr. ministrul Transporturilor) și Laicu și parlamentari, au făcut experimente, au făcut toate minunile și drumul a rămas tot pietruit”, a menționat deputatul PNL, Cristian Achiței.

Deputatul a adus în atenție și drumul național Botoșani-Tg.Frumos. El a cerut tuturor factorilor importanți să se implice pentyru ca acest obiectiv de investiții să fie prins în proiectul de buget din anul viitor.

Să se pună presiune pe PSD, pentru că în octombrie marele Guvern Tudose-Dragnea, va veni cu draftul legii bugetului de stat pentru anul 2018. Dacă nu ajungem la hotărâre de Guvern pentru modernizarea drumului Botoșani-Tg.Frumos, riscăm ca și anul 2018 să fie un an pierdut ca și 2017. În acest moment, modernizarea acestui drum național se află în lista de investiții la capitolul Studii de fezabilitate. Pentru a putea fi prins în legea bugetului pe 2018 la capitolul investiții cu fișă de obiectiv, este obligatoriu ajungerea la stadiul hotărârii de guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici”, a adăugat Achiței.

 

 

One thought on “Un deputat botoșănean îi cere demisia directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi: Am ajuns de râsul regiunii Moldova cu drumurile naționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *