Criminal în serie trimis în faţa judecătorilor. A recunoscut cu nonşalanţă faptele

criminal Madalin Miki Lupu- Botosani (3)Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au finalizat, miercuri, cercetările într-un dosar ce priveşte un criminal în serie. Miki Lupu, un tânăr ce ieşise din închisoare după ce fusese condamnat pentru un viol a comis, în urmă cu două luni două crime şi o tentativă de omor. Tânărul de 24 de ani a fost trimis în judecată pentru tâlhărie şi omor calificat, iar în paralel este cercetat pentru omor şi tentativă de omor de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

El a recunoscut ambele fapte, ultima fiind comisă chiar de ziua sa de naştere. Totul a început la jumătatea lunii iulie când Miki Lupu s-a dus la Alba Iulia şi a ochit o casă pentru o spargere. A dat peste o bătrână, de 80 de ani, şi a lovit-o cu brutalitate. Apoi s-a năpustit peste fiul acesteia pe care l-a lăsat inconştient şi l-a închis în casă.

like facebook A doua zi s-a întors la Botoşani unde a vrut să comită un nou furt, în comuna Coţuşca. A intrat în casa Floricăi Dutcă, de 74 de ani, însă a fost surprins de aceasta moment în care a înjunghiat-o. Tânărul a fost găsit a doua zi de autorităţi după ce a fost scotocită toată comuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *