O primărie din Republica Moldova va prelua cele mai bune practici de la Primăria Botoșani

catalin flutur igor seremet primar baltiPrimarul municipiului Bălți, din Republica Moldova, Igor Șeremet, a anunțat intenția de a prelua cele mai bune practici de la administrația locală din Botoșani. Primarul moldovean a declarat marți, la Botoșani, într-o conferință de presă, că o problemă în Bălți o reprezintă câiniii comunitari iar măsura municipalității de a strânge câinii de pe străzi și a-i duce în padoc este una bună.

Igor Șeremet a vorbit și de sistemul de concesiune a parcărilor din Botoșani.

like facebookEste vorba de preluarea practicii existente și implementate pe municipiul Botoșani privind regulamentul parcărilor, precum și politica de încasare din rezervarea acestor parcări, principiile de concesiune. De altfel, ne-am interesat și ne-am familiarizat de regulamentul privind aspectul de concesiune precum și proprietatea municipală, delimitarea domeniului public de domeniul privat. La fel, a fost un schimb de viziuni precum și preluări pe care prognozăm a fi implementate în municipiul Bălți în vederea identificării și altor surse de venituri. O problemă cu care se confruntă municipiul Bălți sunt câinii fără supraveghere și ne-am familiarizat cu proiectul implementat în municipiul Botoșani, cu padocul. Este o problemă nu numai la nivel municipal, la Bălți, ci este o problemă regională, cu câinii vagabozi”, a menționat primarul municipiului Bălți.

Igor Șeremet s-a aflat două zile la Botoșani cu o echipă de la Primăria Bălți pentru a discuta asupra unor proiecte care ar putea fi implementate de cele două primării.

 

 

 

One thought on “O primărie din Republica Moldova va prelua cele mai bune practici de la Primăria Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *