Mijlocaş de naţională adus de FC Botoşani

razvan oaida fc botosaniFC Botoşani a reuşit să transfere un tânăr de perspectivă ce a adunat convocări la naţionala de tineret, Este vorba despre Răzvan Oaidă, de 19 ani, care ultima oară a evoluat la Brescia.

Pentru mine acest transfer este un pas înainte. Mă bucur că am ajuns la Botoşani.Am întâlnit aici o echipă foarte bună cu jucători experiemntaţi. Am întâlnit un grup unit, foarte bun unde se poate lucra foarte bine. Cu Mister (n.r. Costel Enache) mă ştiu de la lotul naţional. Am avut meciuri sub comanda lui şi ştiu cum lucrează şi ce-şi doreşte de la mine. Eu spun că va fi o perioadă foarte bună pentru mine şi pentru careira mea. Vreau să joc aici şi pe urmă voi lua lucrurile pas cu pas. Sunt un jucător căruia îi place să mncească, care îşi odreşte foarte mult şi vreau să fac lucruri foarte bune aici”, a declarat Răzvan Oaidă.

like facebookÎn afara experienţei pe care a avut-o la Brescia, Răzvan Oaidă, care la 19 ani măsoară 1,82 m, a evoluat la Atletico Arad şi la Wolverhampton Wanderers, în Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *