Zmeu al şoselelor băgat după gratii. A condus fără permis, beat criţă şi a făcut accident

etilotest testareUn bărbat a sfidat codul rutier şi a comis o suită de infracţiuni la volan sfârşind după gratii. S-a urcat fără permis, beat criţă, a produs un accident rutier şi a repetat fapta în ciuda măsurilor dispuse de poliţişti.

C.I., de 44 de ani, din comuna Tudora a comis prima faptă în luna martie când s-a urcat la volanul unui autoturism Audi şi a ajuns într-un şanţ. Poliţiştii au constatat că nu are permis de conducere şi când l-au testat a reeşit o alcoolemie de 2,65 la mie alcool pur în sânge.

El a recunoscut că nu are permis, dar obişnuieşte să conducă maşina pe drumurile din localitate.În  noaptea producerii accidentului a băut cu o femeie din sat apoi a vrut să se ducă la socrul său în vizită.

La cinci zile distanţă poliţiştii au văzut aceeaşi maşină pe drum mergând sinuos. Au făcut semnale de oprire, iar la volan a fost descoperit acelaşi bărbat. A fost testat şi a rezultat o alcoolemie de 1,85 la mie alcool pur în sânge. Din nou acesta a spus cu nonşalanţă că nu are permis de conducere şi nici nu a încercat să dea, însă maşina este proprietatea sa.

like facebookA fost reţinut şi apoi plasat în arest la domiciliu timp de două luni şi jumătate, iar în primă instanţă a fost condamnat la doi ani şi şase luni şi i-a fost interzis dreptul de mai conduce timp de 3 ani.

2 thoughts on “Zmeu al şoselelor băgat după gratii. A condus fără permis, beat criţă şi a făcut accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *