Consilier local: Până unde scumpim acest gunoi! Și așa a ajuns apa să coste cât laptele

maturatori-gunoieriUn consilier local a criticat dur activitatea societății Urban Serv. Eugen Țurcanu a declarat că societatea a cerut o nouă scumpire a gunoiului, însă activitatea societății lasă de dorit. Țurcanu a spus că în multe zone din oraș nu se mătură, dând aici exemplu Centrului vechi, și că multe deșeuri nu sunt colectate de operator pe motiv că ”nu se poate”.

like facebookAvem o problemă în oraș, orice se întâmplă în ceea  ce privește salubritatea nu se poate. Deșeurile vegetale nu poate să le colecteze Urban Serv, resturile inmerte nu poater să le colcteze Urban Serv. Ba ne bombardează cu sume astronomice de cetățenii nu mai înțeleg nimic. Mutăm groapa de gunoi cu 8 mil euro , ba o mutăm cu 3 milioane euro. Parcă milioanele de euro ar fi milioane de lei. Dvs. (nr. consilierii PSD) o gestionați și o țineți păzită ca pe cloșca cu puii de aur ca nu cumva cineva să aibă acces acolo și să ia vreo decizie. Nu fac nimic să iasă din matricea lor și să ajute orașul. Am înțeles că vor să scumpească gunoiul. Până unde scumpim acest gunoi. Și așa a ajuns apa să coste cât laptele, mai dăm și pe gunoi. Ajunge să fie un lux să trăiești în Botoșani. Până unde crește gunoiul”, a spus Țurcanu.

Consilierul local a făcut și un apel către angajații societății dinj subordinea Consiliului Local.

Gândiți-vă că sunteți angajați să ajutați orașul, gândiți-vă că sunteți angajați să fiți în slujba acestui oraș. Salubrizați acest oraș! Comercianții din Centrul vechi mătură în Centrul vechi, nu Urban Serv. Evident că se decontează către Urban Serv. Primesc bani, dar să-și facă treaba. Să lucreze pentru municipiul Botoșani”, a mai spus consilierul Eugen Țurcanu.

 

2 thoughts on “Consilier local: Până unde scumpim acest gunoi! Și așa a ajuns apa să coste cât laptele

  1. Corect. Este pentru prima data cand sunt de acord intrutotul cu domnul
    Turcanu. Asa este. Directorii cer mereu majorari de tarife la gunoi, la maturat si la apa, insa nu vin niciodata sa ne spuna ca ,, in urma analizelor de eficienta facute de noi, vom micsora tarifele la gunoi cu 5% sau cu 10 bani. Cel putin cu 10 bani.
    Iar Consiliul local doarme un somn dulce sau, atunci cind sunt activi, fac circ politic.

  2. Astazi am stat pe o banca din parcul Mihai Eminescu aproximativ 2 ore. Tot 2 ore a stat si s-a odihnit un angajat Urban Serv pe o banca alaturata…era in timpul serviciului, imbracat in haine de serviciu, alaturi de el se odihneau si matura si cosul de gunoi portocaliu pe roti (pe care il cara de obicei angajatii urban serv)… Frumos, n-am ce zice…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *