Un consilier local cere să se ia măsuri cu rablele abandonate: Este un autoturism pe Calea Națională care a devenit container

masina abandonata in parcare- BotosaniUn consilier local a cerut joi să se ia măsuri cu rablele abandonate pe domeniul public din municipiul Botoșani. Paul Octav a declarat că o astfel de mașină abandonată se află pe Calea Națională și reprezintă un adevărat focar de infecții, fiind folosită pe post de container.

like facebookPe Calea Națională, în parcarea Blocului H4 este parcat un autoturism Matiz. care staționează de doi ani în acel loc. Din păcate, pe lângă faptul că acel autoturism ocupă un loc de parcare, este un adevărat focar de infecții. A devenit un container. Cred că ar trebui ca Poliția Locală să ia măsurile care se cuvin”, a spus Paul Octav.

Consilierul a făcut interpelarea în ședința de Consiliu Local ca urmare a unor sesizări primite de la cetățenii din zonă.

 

One thought on “Un consilier local cere să se ia măsuri cu rablele abandonate: Este un autoturism pe Calea Națională care a devenit container

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *