Scandal monstru într-un bar din Botoşani. Client înjughiat cu un briceag

barbat injunghiatUn bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce a făcut scandal într-un bar din municipiul Botoşani şi a înjunghiat un client cu un briceag.

S-a întâmplat la începutul acestei luni într-un bar de pe strada Gării când Marian Scarlat, de 31 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a început să facă scandal. La un moment dat a avut un conflict cu Constantin Macovei şi a scos un briceag înjunghiindu-l de mai multe ori pe acesta. Expertizele medicale au concluzionat că viaţa victimei a fost pusă în pericol şi a necesitat 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

 

like facebook„Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *