Primarul municipiului Botoșani, despre evenimentele cu romii: Cred că trebuie o legislație mai concretă și mai dură pentru astfel de cazuri

tigani la upu (1)Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, nu a dorit să comenteze evenimentele cu romii care au avut loc în ultimele zile în municipiul Botoșani, însă spune că trebuie schimbată legislația. El spune că trebuie o lege mai dură în astfel de situații. Flutur a făcut referire la romii care au luat cu asalt Spitalul Județean și care au fost păziți de mascați și jandarmi timp de două zile pentru a nu tulbura liniștea publică.

like facebookAvem o legislație în vigoare. Bănuiesc că cei care trebuie să aplice legislația au aplicat-o așa cum trebuie. Problema e că trebuie umblat la legislație. Ce se întâmplă în astfel de cazuri. Cred că trebuie o legislație mai concretă și mai dură pentru astfel de cazuri, ca cei care trebuie să o aplice. Ferească Dumnezeu ca forțele de ordine să lovească un cetățean! Vezi cazul Boureanu, pentru că iese cu totul altceva. Ori clarifici legea… Dacă îi iei tare îi invers, dacă îi lași tot nu e bine”, a menționat Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *