Documente falsificate pentru scoaterea din România a unui autoturism

opel frontieraPoliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut efectuează cercetări în cazul unui bărbat care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 24 august, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român Vasile S., în vârstă de 23 de ani, like facebookcare conducea un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în România, proprietatea unui alt cetăţean.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea contractului de comodat prezentat la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au demarat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă că documentul este fals. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *