FOTO! Un tânăr și-a făcut cadou de majorat un dosar penal. Cum a fost prins de polițiștii de frontieră

tanar fara permis dorohoi 1Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic un minor conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere. În data de 24 august, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi a oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii de frontieră Fundu Herţii, județul Botoșani, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România, condus de botoşăneanul C. P.

like facebookCu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că acesta nu a obținut niciodată dreptul de a conduce și ar fi împlinit vârsta de 18 ani peste două zile.

Deoarece pe timpul controlului de frontieră, lucrătorii noştri au observat că tânărul emana halenă alcoolică, au solicitat prezenţa la faţa locului a unui echipaj din cadrul Poliției Rutiere Dorohoi. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

tanar fara permis dorohoi

 

 

One thought on “FOTO! Un tânăr și-a făcut cadou de majorat un dosar penal. Cum a fost prins de polițiștii de frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *