Ajutoare de urgență pentru 15 familii din județul Botoșani

camatari- bani multiAgenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani a plătit ajutoare de urgență unui  număr de 15 familii și persoane singure din județul Botoșani în sumă totală de 49.000 lei .

Prin Hotărârea de Guvern nr.526/27.07.2017, s-au  aprobat ajutoare de urgenţă  unui  număr de 15 familii şi persoane singure din județul Botoșani  în sumă totală de 49.500 lei. Aceste ajutoare au   fost aprobate  pentru situaţii deosebite, cauzate in principal de existența unor probleme grave de sănătate ale membrilor acestora si pentru probleme sociale deosebite.

like facebookSumele aprobate variază intre 1.500 lei și 5.000 lei, în funcție de gravitatea situației sociale cu care  se confrunta solicitanții.

Familile și persoanele singure cărora li s-a acordat ajutoare de urgență de la bugetul de stat, au domiciliul în următoarele localități: Dorohoi – 4, Botoșani – 8, Trușești -1, Avrămeni – 1, Călărași – 1.

De la începutul anului și până în prezent, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială  Botoșani a mai efectuat plăți cu titlu de ajutor de urgență pentru un număr de 33 familii/persoane singure, în sumă totală de  90.800 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *