Botoșăneni amendați pentru că au aruncat gunoiul la întâmplare

banci si cosuri de gunoiPoliția Locală a desfășurat o acțiunea amplă, ce a vizat identificarea persoanelor care aruncă deșeuri în alte locuri decât cele special amenajate. Astfel, în urma acestor acțiuni, au fost identificate și sancționate 13 persoane, din care opt cu amendă în valoare totală de 3200 lei și cinci cu avertisment scris.

like facebookAstfel de acțiuni vor fi întreprinse, de către Poliția Locală a Municipiului Botoșani, în mod sistematic, pentru a fi stopat fenomenul rampelor clandestine de deșeuri. Reprezentanții Poliției Local spun că în perioada ce urmează vor fi extinse verificările .

 

 

2 thoughts on “Botoșăneni amendați pentru că au aruncat gunoiul la întâmplare

  1. SOLUTIA : obligati toti proprietarii de imobile din municipiu sa incheie contracte pentru colectarea gunoiului indiferent de ce tertipuri ,scuze,justificari ,cauze, situatii etc.vor prezenta ,imventa s-au solicita acestia .Este imposibil sa ai locuinta in municipiu si sa nu produci gunoi ,in intersectia Puskin cu Verona (zona cu case)s-au montat recent doua cosuri de gunoi care zilnic sunt arhipline si uneori gunoiul este aruncat pe jos ,miroase ingrozitor,privelistea este groaznica ,sigur sunt persoane in zona care nu au contract de colectare a gunoiului si aduc gunoiul zilnic acolo. Primaria trebuie sa verifice situatia corelarii proprietarilor de imobile cu cea a contractelor incheiate cu Urban Serv,garantat dupa aceasta corectare pretul gunoiuli va scadea ,pentru ca anul acesta a crescut enorm si nejustificat .aceasta situatie este echivalenta si cu cea a furturilor de energie,apa,canalizare(racordari ilegale)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *