Noi acțiuni ale polițiștilor rutieri. Sute de sancțiuni și 34 de permise reținute

politia rutiera- razie seara - botosaniPoliţia Română acţionează pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Pe parcursul a șapte zile, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 359 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute 34 de permise de conducere.

În perioada 14 – 20 august, sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

like facebookPentru neregulile depistate, au fost aplicate 359 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 215 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 44 pentru nefolosirea centurii de siguranţă,  6 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii autovehiculelor pe drumurile publice, fără dispozitiv sau accesorii de tip ,,mâini libere’’ şi 3 pentru conducerea autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

3 sancţiuni au fost aplicate pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, 3 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, 5 pentru depăşire neregulamentară, 37 pentru abateri săvârşite de către pietoni, 4 pentru abateri săvârşite de către biciclişti şi 2 pentru abateri săvârşite de către căruţaşi.

De asemenea, poliţiştii au constatat 15 infracţiuni, din care 6 la regimul circulaţiei.

Totodată, în cadrul acţiunilor, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 34 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, potrivit IPJ Botoșani.

 

 

 

 

 

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Noi acțiuni ale polițiștilor rutieri. Sute de sancțiuni și 34 de permise reținute | Moldova24

Lăsați un comentariu

*