FOTO O adolescentă din Botoșani, printre cele mai apreciate modele din România

analisa ciurciun, saveni, model, botosani, stiri,O adolescentă din Botoșani se află printre cele mai apreciate modele din România, iar în scurt timp va pleca să lucreze, temporar, la Milano. Este vorba de Analisa Ciurciun, în vârstă de 19 ani, care lucrează pentru agențiile de modelling BOZ Model Management şi MUR Model Management.

Adolescenta din Săveni și-a început cariera de model după ce, la 15 ani, a câștigat un titlu de Miss Anotimpuri la Botoșani și a fost remarcată de un impresar din Iași.

like facebookA urmat apoi contracte cu agenții din România, iar la 16 ani a obținut un contract în China, iar apoi Turcia. Acum a semnat un contract pentru trei luni cu o agenție italiană, visul său fiind să participe la Milano Fashion Week.

În scurta sa carieră a urcat pe podiumuri alături de cei mai importanți creatori de modă, nelipsind de la evenimentele majore din acest domeniu.

analisa ciurciun, saveni, model, botosani, stiri,Recunoaște că munca sa nu este foarte ușoară, însă, de multe ori, este plină de satisfacții.

E o carieră frumoasă, dar are și multe părți negative. Nu e doar ce se vede din afară. Se muncește foarte mult. Din 24 de ore abia ai o oră să mănânci. E un vis frumos, dar costisitor. Trebuie să arăți mereu bine, să faci sport, să nu te îngrași. Sunt însă și satisfacții. În primul rând călătorești mult și vezi lumea frumoasă”, a spus Analisa Ciurciun.

Tânăra are ca proiect să termine studiile liceale, iar apoi să urmeze o facultate de științe politice, ținta sa fiind aceea de a face o carieră ulterioră în diplomație.

 

 

One thought on “FOTO O adolescentă din Botoșani, printre cele mai apreciate modele din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *