Reprezentanţii Poliţiei Rutiere: Semnalizarea în intersecţia de la Orăşeni Deal este foarte bună. Şoferul care a produs ultimul accident se uita după pepeni

accident- Oraseni Deal- botosaniReprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere din Botoşani susţin că semnalizarea în intersecţia morţii de la Orăşeni Deal este foarte bună. Ei susţin că şoferul care produs ultimul accident, în care a fost rănit şi ambasadorul României în Vietnam, se uita după un comerciant de pepeni de pe marginea drumului.

Ofiţerul Ionuţ Apostol susţine că în urma audierii preotului Dumitru Pantalon, care a produs accidentul de miercuri seară, s-a stabilit că accidentul nu a fost produs din cauza nesemnalizării intersecţiei, ci ca urmare a faptului că şoferul era neatent, el uitându-se după un comerciant de pepeni.

like facebookDin punctul nostru de vedere, al Poliţiei Rutiere, intersecţia este foarte bine semnalizată. Dacă veţi circula pe acel drum, veţi vedea că este imposibil să nu fii zguduit de acele dispozitive de reducere a vitezei. Pe lângă acele două dispozitive de reducere a vitezei, mai este şi o bandă rezonatoare, care iarăşi te atenţionează. Este panou mare de orientare, care te atenţionează, după care este semnul Stop”, a spus Apostol.

Vezi aici detalii despre ultimul accident de la Orăşeni Deal

 

3 thoughts on “Reprezentanţii Poliţiei Rutiere: Semnalizarea în intersecţia de la Orăşeni Deal este foarte bună. Şoferul care a produs ultimul accident se uita după pepeni

  1. Semnalizarea e buna pe draci. Ar fi buna daca ar fi la o intersesctie din oras. Intrebati istetilor de la politia rutiera si un psiholog. E un drum drept, cel far prioritate, de calitate, faraobstacole si vizibilitate in afara localitatii care te indeamna involuntar la viteza. Brusc ai si intersectie si localitate. Cei de la politia rutiera cred ca e suficient sa fie indicatoare si e i sa pandeasca daca romanul le respecta. Gandirea de pindac. Acolo daca nu se defriseaza, si nu cred ca se poate, singura solutie e un sens giratoriu sau panouri mari albastre de orientare in limita distantei legale pe toate cele 4 sensuri. Plus iluminare serioasa noaptea.

  2. daca zice Apostol ca semnalizarea acelei intersectii e buna,pai e buna si gata. Apostol e D-zeu pe Pamant,le stie el pe toate:)) La fel si Mitoseru,asta e Sf Petru in Politia rutiera,numai pe tata-su Aurel nu prea il vede:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *