Costel Enache: Am început bine, am căzut, ne-am lovit, ne ridicăm, ne curăţăm de praf, ne pansăm şi mergem în continuare.

costel enacheAntrenorul FC Botoşani a susţinut, vineri dimineaţă, o conferinţă de presă cu privire la meciul pe care echipa sa îl va disputa pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Costel Enache a susţinut că înfrângerea de la Craiova a fost ca un duş rece, însă elevii săi trebuie să îşi revină şi are încredere în ei.

like facebookCât priveşte accidentările grave suferite de Fulop şi Cucu, tehnicianul a menţionat că are un lot echilibrat şi se vor găsi soluţii.

„Jocul este unul foarte important pentru noi şi cred că şi pentru adversari este o oprtunitate de a se redresa. Mai puţin însă ne interesează situaţia lor,importantă este situaţia noastră. Am început bine, am căzut, ne-am lovit, ne ridicăm, ne curăţăm de praf, ne pansăm şi mergem în continuare. Suntem oarecum cu mici probleme în cadrul lotului dar nicicum nu asta este îngrijorarea mea. Din prima zi în care am venit aici am ştiu că am un lot echilibrat, aşa că vom găsi soluţii pentru a acoperi eventualele probleme de lot. Eu rămân la aceleaşi lucruri pe care am încercat să le promovez  şi le-am subliniat de fiecare dată. E nevoie să menţinem valorile pe care le-am promovat de la început, e nevoie de concentrare, de determinare şi dacă vom avea aceste lucruri nu am de ce să îmi fac griji”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani.

Partida FC Botoşani- Concordia Chiajna, va avea loc luni, 21 august de la ora 18:30 pe Stadionul Municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *