Amplu protest organizat de cetățenii din cinci comune și un oraș din județul Botoșani împotriva drumurilor proaste

protest-drumuri-7Sâmbătă, 12 august,  cetățenii  din nordul județului Botoșani organizează un marș de protest auto finalizat cu un miting în satul Dumeni, comuna George Enescu. Se revendică reasfaltarea drumurilor județene 298-Vorniceni-Cordăreni-George Enescu, a DJ 293 Dorohoi-Ge.Enescu-Mileanca-Codreni și a DJ 298A Darabani-Lișmănița-Mileanca.

like facebookAstfel,  la ora 9.30, o coloană cu manifestanți va pleca din orașul Darabani pe DJ 298 A spre Lișmănița-Mileanca. La intersecția DJ 293 cu DJ 298A-stația autobuz Mileanca se încolonează manifestanții din comuna Mileanca și comuna Concești-apoi la Havîrna pe DJ 23 la podul Gîrbeni, se face încolonarea manifestanților din comuna Havîrna-se urmează traseul DJ 293 până la Cracalia comuna George Enescu. Va urma mitingul de protest de la ora 11.00-pe terenul de sport din Cracalia comuna George Enescu. În aceeași zi, din Vorniceni va porni coloana manifestanților din comuna Vorniceni și comuna Nicșeni-pe DJ 298A spre Cordăreni, unde se face joncțiunea cu manifestanții din comuna Cordăreni-apoi se urmează traseul pe DJ 298 A până la Cracalia comuna George Enescu,unde la ora 11.00 vor participa la mitingul de protest”, se precizează într-un comunicat de presă.

Organizatorii protestului estimează participarea a aproximativ 600 manifestanți cu 400 autoturisme. Scopul acțiunii vizează asfaltarea acestor drumuri județene, care, din cauza degradării continue și a neintervenției drumarilor, prezintă reale pericole de accidente și securitate a participanților la traficul rutier, se mai precizează în comunicat.

Protestul este organizat de cetățenii din Darabani, Mileanca, Havîrna, George Enescu, Cordăreni și Vorniceni.

drumuri cu gropi protest

afius protest drumuri

 

 

3 thoughts on “Amplu protest organizat de cetățenii din cinci comune și un oraș din județul Botoșani împotriva drumurilor proaste

  1. Care este opinia dumitale, domnule presedinte Macaleti vis-a-vis de protestul legimim al oamenilor din aceasta zona a judetului? Unde sunt milioanele de lei alocate de catre Guvern? Pai, nu sunt, pentru ca acestea vor veni – poate- la anul si la multi ani. Aceste cai de acces nu intereseaza pe mai marii judetului, in schimb ei se pregatesc pentru lansarea documentatiei pentru drumul strategic de 100 km – o mare porcarie -care nu va rezolva problemele grave ale drumurilor judetene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *