Angajări blocate în mai multe instituții publice. Vicepreședinte CJ: Nu vrem să ajungem în situația în care spre sfârșitul anului să nu avem bani pentru salarii

Consiliul Judetean Botosani sediuDin cauza fondurilor insuficiente pentru plata salariilor, în mai multe instituții publice s-au blocat angajările până la sfârșitul anului. Potrivit vicepreședintelui Consiliului județean, Liviu Toma, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, de exemplu, pe ultimele douăî luni din an nu sunt asigurate salariile angajaților iar alte angajări nu mai pot fi făcute, deși instituția se confruntă cu deficit de personal.

like facebookAvând în vedere bugetul din acest moment, cel mai probabil pe perioada acestui an nu se vor face angajări. Cu alte cuvinte, nu se vor popula locurile disponibile pentru a nu ajunge în situația în care spre sfârșitul anului să nu avem bani pentru salarii”, a menționat Toma.

Vicepreședintele CJ speră într-o rectificare bugetară, pentru a fi rezolvată problema de la Protecția Copilului.

Și la Consiliul Județean au fost blocate angajările pentru ca instituția să se încadreze în bugetul alocat pentru salarii, după majorările care au avut loc.

 

One thought on “Angajări blocate în mai multe instituții publice. Vicepreședinte CJ: Nu vrem să ajungem în situația în care spre sfârșitul anului să nu avem bani pentru salarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *