O elevă de la Colegiul național ”Mihai Eminescu” s-a calificat în lotul lărgit al României pentru etapa internațională a Olimpiadei ”Științe pentru Juniori”

Colegiul National Mihai Eminescu BotosaniÎn perioada 30 iulie – 4 august, la Buzău, a avut loc etapa națională a Olimpiadei  ”Științe pentru Juniori”. Olimpiada ”Științe pentru Juniori” este o competiție interdisciplinară – fizică, chimie, biologie – la care participă elevii care nu au împlinit 16 ani.

like facebookJudețul Botoșani a fost reprezentat de patru elevi din clasele VII-VIII: Mihoreanu Cosmina, Nistor Șerban – ambii de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”  Botoșani, Ştefan Darius de la Şcoala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi și Ghetler Bianca Isabel de la Școala Gimnazială Nr.7 Botoşani.

Eleva Mihoreanu Cosmina, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, pregătită de profesorii Bălăucă Cristina Maria (fizică),Vasilache Mihaela (chimie) și Mitelu Cătălina (biologie), a obținut mențiunea M.E.N. și s-a calificat în lotul lărgit al României pentru etapa internațională.

 

One thought on “O elevă de la Colegiul național ”Mihai Eminescu” s-a calificat în lotul lărgit al României pentru etapa internațională a Olimpiadei ”Științe pentru Juniori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *