Cum se anunță vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo

soare_printre_noriAdministrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 7-21 august. Potrivit meteorologilor, în Moldova, în primele două zile de prognoză vremea se va răcori, astfel că în data de 8 august media maximelor va fi de 28 de grade, iar a minimelor de 18 grade. În continuare, până în 11 august, se va încălzi, asfel că maximele termice vor atinge, în medie, 34 de grade, iar minimele 19 grade.

like facebookVa urma o scădere a temperaturilor, cu 6 grade pentru valorile maxime și 3 grade pentru cele minime, pentru ca până la finalul celei de a doua săptămâni să nu se mai înregistreze variații importante. Vor fi averse pe arii relativ extinse în data de 7 august, în jurul datei de 12 august și izolat în restul intervalului.

LA MUNTE Media valorilor termice diurne se va situa între 22 și 26 de grade până în jurul datei de 11 august, apoi va fi în scădere. Temperaturile minime nocturne se vor încadra între 10 și 16 grade. Averse vor fi aproape în fiecare zi, dar mai ales în primele două zile ale intervalului de prognoză și în 12…13 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *