Golofca s-a antrenat alături de noii săi colegi de la FCSB. Vezi cum a fost primit și ce număr va purta!

Cătălin Golofca alături de președintele executiv al FCSB, Valeriu Argăseală
Cătălin Golofca alături de președintele executiv al FCSB, Valeriu Argăseală

Fostul atacant al FC Botoșani, Cătălin Golofca, s-a antrenat deja alaturi de noii sai colegi de la FCSB, după ce a semnat contractul valabil pe patru ani. Jucătorul, care va purta numarul 22, susține că a fost foarte bine primit la clubul bucureștean.

„Sunt foarte fericit pentru ca am semnat cu Steaua si consider ca este un pas urias in cariera mea. Vreau sa vorbesc mai putin si sa muncesc foarte mult, pentru a le rasplati celor de la club increderea acordata. Am facut deja cunostinta cu noii mei colegi si m-au primit extraordinar. Se vede faptul ca este un grup aparte si un club urias. Sper din tot sufletul sa fiu util echipei, sa am evolutii bune si sa ma bucur de trofee”, a declarat, in exclusivitate pentru www.steauafc.com, noul jucator al Stelei.
like facebookCatalin Golofca este un atacant nascut pe 21 aprilie 1990, la Suceava. Acesta a evoluat, de-a lungul carierei, in ligile inferioare, pentru Cetatea Suceava si Rapid CFR Suceava, iar in 2016 a semnat cu FC Botosani, pentru care a evoluat timp de un sezon si cateva partide din editia 2017-2018, in care a inscris 3 goluri in 4 partide si a oferit 4 pase de gol. Pentru botosaneni, a reusit un total de 12 goluri in 41 de jocuri oficiale.

One thought on “Golofca s-a antrenat alături de noii săi colegi de la FCSB. Vezi cum a fost primit și ce număr va purta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *