Costel Enache, înaintea meciului cu ACS Poli Timişoara: Avem nevoie de consecvenţă, de continuitate

costel enache fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, luni, o conferinţă de presă înaintea meciului cu ACS Poli Timişoara.

Costel Enache a recunoscut că se „luptă” cu relaxarea jucătorilor după rezultatele bune din ultima perioadă, însă le-a atras atenţia că trebuie consecvenţă şi continuitate pentru a performa.

like facebook„Un nou joc cu miză pentru noi. Miza nu este neapărat a punctelor, miza este cea a evoluţiei bune, a mesajului pe care vrem să îl transmitem spectatorilor, fanilor. Am început campionatul oarecum stingher pentru că mi-am amintit de meciul cu CFR Cluj şi golul de început de meci a fost un moment psihologic şi de acolo jucătorii cred că au declanşat ceva. Şi-au amintit că muncesc mult, muncesc  bine în antrenamente şi-au amintit că au forţă când sunt uniţi şi cred că aceste lucruri ne-au dus până aici în acest moment. Nu e de ajuns, avem nevoie de consecvenţă, de continuitate, valori pe care trebuie să le promovăm în cadrul echipei noastre şi din punctul acesta de vedere vreau să le cer concetrare. Nu îmi este frică de o relaxare, dar trebuie să o conştientizăm cu toţii, este clar vorbim de oameni, de mentalităţi de conştiinţă. E rolul nostru al antrenorilor să încercăm să capacităm jucătorii, să menţinem starea de concentrare, de motivaţie”, a declarat Costel Enache.

Tehnicianul a comentat şi plecarea lui Cătălin Golofca la FCSB. Potrivit acestuia este atât o pierdere având în vedere că era unul dintre jucătorii în formă, însă şi un câştig pentru echipă pe partea bugetului, clubul primind în schimbul cedării 400.000 de euro pentru o cotă de proprietate de 40%.

 

Meciul dintre FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara va avea loc, marţi, de la ora 16.45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *