INTERVIU: Cornel Şfaiţer: „Suntem urmăriţi de ghinion”

Cornel_Sfaiter__56_.jpg

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani spune că în acest retur ghinionul a fost principalul adversar al echipei pregătite de Cristi Popovici dar este optimist în privinţa finalului de campionat.

FC Botoşani a mai pierdut două puncte acasă. Care este cauza acestui semieşec?

Nu mai am cuvinte. Nu ştiu ce să mai spun. Suntem urmăriţi de ghinion. Am vorbit cu băieţii. Erau supăraţi, plângeau în vestiar după joc. Am discutat şi cu Cristi Popovici şi i-am spus că îi acordăm încredere totală până la sfârşitul campionatului. Eu zic că avem ghinion.

Aţi mai văzut un asemenea meci?

A mai fost în 1987, un meci cu Focşaniul. Odată la 25 de ani se întâmplă un asemenea joc. Le-am zis: capul sus, tot voi trebuie să o scoateţi. Am demonstrat şi sâmbătă că jucăm. Dacă echipa nu juca era altceva dar joacă, îşi creează ocazii… Am stat cu ei în vestiar, i-am încurajat şi le-am spus că vom continua toţi până la sfârşitul campoionatului.

Cornel_Sfaiter__128_.jpg

Jocul echipei vă mulţumeşte?

Ce pot să spun? Când pierzi puncte e clar că sunt şi probleme dar eu spun că în meciul cu Sportul meritam să câştigăm. Au mai fost şi alte meciuri bune făcute dar în cfare nu am reuşit să câştigăm. Ceea ce s-a întâmplat în retur e ceva incredibil?

Sportul cum vi s-a părut?

O echipă de bătut. Nu degeaba i se spune gaşca nebună. E o echipă care poate întoarce orice rezultat. Asta au demonstrat-o şi în liga I cât şi în liga a II-a

Ne aşteaptă două deplasări dificile…

Sperăm să ne întoarcem cu puncte. Indiferent ce se va întâmpla mergem împreună până la sfârşitul campionatului.

Cum vedeţi finalul campionatului?

Eu zic că ne vom reveni şi vom urca în clasament pentru că nu arătăm a echipă de liga a III-a. Dacă se va întâmpla să retrogradăm, acest lucru se va întâmpla doar datorită ghinionului.

Problemele financiare s-au rezolvat?

Avem promisiunea că deja programul de finanţare de la primărie a fost aprobat şi aşteptăm finanţarea. Se vor rezolva aproape toate restanţele financiare inclusiv la cazare şi masă.  

Cornel_Sfaiter__75_.jpg