Viceprimar: Parcul Cornișa nu va fi funcțional anul acesta

cornisa santier7Parcul Cornișa nu va fi funcțional până la sfârșitul anului, deși ultima dată s-a avansat ca termen de finalizare a lucrărilor luna septembrie. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că în ședința de Consiliu Local din luna iulie s-a prelungit contractul de la 31 august până la 31 decembrie 2017, întrucât lucrările nu sunt gata. Mai mult, în ședința de Consiliu Local de luni s-au luat bani de la teatru, respectiv 700 mii lei, și s-au dat la Cornișa.

like facebookS-a făcut o rectificare bugetară 700 mii de la teatru, s-au alocat pentru parcul Cornișa. Noi am făcut un împrumut la Cornișa de 12 milioane lei tocmai pentru a finaliza lucrările suplimentare de acolo, și atunci acești bani cred că sunt pentru funcționare, bani care nu erau alocați pentru Cornișa, funcționare pe care nu ar trebui să o plătim pentru că nu am primit obiectivul. Angajarea cheltuielilor se face după ce Cornișa este transferată în patrimoniul primăriei, iar acvest lucru nu s-a făcut, s-a respins”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Acesta este convins că parcul Cornișa nu va fi pus în funcțiune anul acesta.

Contractul cu constructorul s-a prelungit până la sfârșitul anului, ceea ce este un semnal negativ. Asta înseamnă că Parcul Cornișa nu va fi funcțional anul acesta”, a menționat Andrei.

 

2 thoughts on “Viceprimar: Parcul Cornișa nu va fi funcțional anul acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *