FOTO Limitatoare de viteză montate în intersecția morții de la Orășeni Deal

montare limitatoare de viteza oraseni1Autoritățile județului au luat primele măsuri în intersecția de la Orășeni Deal, unde în nenumărate rânduri au avut loc accidente rutiere grave, Astfel, miercuri au fost montate limitatoare de viteză.

like facebook Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a fost prezent la Orașeni Deal, acolo unde, lucrătorii Direcției Județene de Drumuri și Poduri lucrau la montarea limitatoarelor. Acestea au fost poziționate pe sensurile de mers spre intersecție, la 70 de metri de aceasta și sunt precedate și de indicatoare rutiere care avertizează participanții la trafic asupra prezenței lor.

Sunt mulțumit că s-a reușit montarea acestor limitatoare de viteză în această zonă și sper ca astfel să fie evitate tragedii precum cele care s-au întamplat până acum. Acesta este doar un început, pentru că în perioada imediat următoare, în funcție de durata procedurii de achiziție, vom monta și panouri luminoase de avertizare, a declarat vicepreședintele Dorin Birta.

De asemenea, vicepreședintele Birta a avut discuții și cu proprietarii de locuințe din zonă, cărora le-a explicat necesitatea toaletării copacilor și a îndepartării vegetației care ar putea obtura indicatoarele rutiere din intersecție.

limitatoare viteza oraseni

limitatoare de viteza oraseni

 limitatoare de viteza oraseni2

 

One thought on “FOTO Limitatoare de viteză montate în intersecția morții de la Orășeni Deal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *