Un consilier judeţean cere măsuri urgente în „intersecţia morţii” Orăşeni Deal. Vezi reacţia preşedintelui CJ!

accident oraseni deal botosaniUn consilier judeţean a cerut, luni, în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean adoptarea unor măsuri urgente pentru evitarea producerii unor noi accidente în „intersecţia morţii” de la Orăşeni Deal.

Consilierul Radu Anton, fost şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe, a atras atenţia că drumul care leagă Curteştiul de Cristeşti este prost semnalizat, iar acest lucru îi pune în dificultate în special pe şoferii din afara judeţului Botoşani.

Acolo vegetaţia a acoperit semnele de circulaţie. Semnalizarea rutieră nu se vede, vizibilitatea este proastă, iar drumul de la Curteşti la Cristeşti nu oferă niciun indiciu că urmează o intersecţie. Dacă se face o analiză a accidentelor, se vede că în accidente sunt implicate persoane din afara judeţului. Viizibilitatea şi semnalizarea sunt aproape zero. Solicit măsuri urgente pentru că sunt foarte multe victime acolo şi nu răspunde nimeni”, a spus Anton.

Solicitarea a fost făcută după ce duminică seară a avut loc un accident cu cinci victime, ca urmare a faptului că o maşină în care se aflau trei măicuţe a pătruns în intersecţia fără a acorda prioritate unei alte maşini care circula pe drumul prioritar.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, a subliniat că în cel mai scurt timp vor fi montate în zonă cocoaşe care să îi avertizeze pe şoferi cu privire la iminenta intersecţie.

 

One thought on “Un consilier judeţean cere măsuri urgente în „intersecţia morţii” Orăşeni Deal. Vezi reacţia preşedintelui CJ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *