Accident cu victimă! Un tânăr s-a urcat băut și fără permis la volan și a lovit o persoană care era la marginea drumului

ambulanta-accident-vladeni3Accident produs de un tânăr de 22 de ani, din oraşul Ştefăneşti, În timp ce conducea un autoturism pe strada Emanuil Hâncu din localitate, șoferul pierde controlul asupra direcţiei de mers și pătrunde pe contrasens unde a surprins şi accidentat un tânăr de 21 de ani, din comuna Durneşti, aflat pe marginea drumului.

like facebookÎn urma accidentului, pietonul a fost transportat la Spitalul Județean Botoșani, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate s-a stabilit tânărul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării alcoolscopice, a reieşit valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

One thought on “Accident cu victimă! Un tânăr s-a urcat băut și fără permis la volan și a lovit o persoană care era la marginea drumului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *