Vezi salariile de bază ale polițiștilor locali, conform Legii salarizării unitare!

politist-localSalarii consistente și pentru angajații Poliției Locale, în urma aplicării Legii salarizării unitare. Directorul executiv al instituției va avea un salariu de bază de peste 7.700 lei, în timp ce un șef de serviciu va avea un salariu de bază de peste 6.500 lei iar salariul unui șef de birou va porni de la 6.100 lei.

Un consilier juridic grad profesional superior va avea la Poliția locală un salariu de bază de 4.100 lei, în timp ce salariul de bază pentru un consilier juridic grad profesional principal va avea 2.857 lei.

like facebookSalariul de bază pentru un referent de specialitate va porni de la 1.856 lei-grad profesional debutant și va ajunge la 2.741 lei -grad profesional superior. Salariul de bază al unui polițist local, clasa I, grad profesional superior va porni de la 4.118 lei iar cel cu grad profesional debutant va avea un salariu de bază de 2074 lei.

Un polițist local, clasa II, grad profesional superior va avea un salariu de bază de 2.741 lei iar cel cu grad profesional asistent 2.074 lei. Mai mici vor fi salariile polițiștilor locali ci grad profesional III. Acestea vor porni de la 1.624 lei și pot ajunge la 2.480 lei.

Un referent cu studii medii va avea un salariu de bază de 2.291 lei. Noile salarii vor fi aprobate în ședința de Consiliu Local din 31 iulie.

Vezi aici lista cu salariile propuse de Executivul Primăriei!

Sindicaliștii din Poliția Locală au venit cu o altă variantă de salarizare, unde veniturile polițiștilor sunt cu mult mai mari.

Vezi aici varianta acestora!

 

2 thoughts on “Vezi salariile de bază ale polițiștilor locali, conform Legii salarizării unitare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *