Şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani, condus pe ultimul drum de zeci de persoane

inmormantare gheorghe sasaiac1Gelu Sîsîiac, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, a fost condus sâmbătă, pe ultimul drum de aproximativ 250 de dărăbăneni. La înmormântare a fost prezent şi Cristian-Corneliu Amarandei, șeful ISU Botoșani, care și-a condus camaradul până la locul de veci.

Nimeni din conducerea Primăriei, puțini consilieri locali, în schimb au fost prezenți mai mulți pompieri. Bătrânii ies la garduri. Parcă nici lor nu le vine să creadă, care au văzut atâtea în viața asta.

like facebook”La Oglinzi”, rafalele de vânt taie calea autospecialei pompierilor care deschide convoiul funerar. Peste drum de Primărie, parchează între timp și autospeciala SVSU Darabani, pentru care Gelu s-a luptat atât de mult să o obțină. Salvatorii se aliniază în fața Casei de Cultură ”Theodor Balș”.

La ieșirea din biserică, pompierii își salută colegul, iar sirenele cutremură și mai tare cel mai nordic oraș al țării. La orele 15:00 înmormântarea era gata.

Sursa: darabaneni.ro

inmormantare gheorghe sasaiacinmormantare gheorghe sasaiac2

One thought on “Şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani, condus pe ultimul drum de zeci de persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *