Impresionant! Un botoşănean stabilit în Marea Britanie vrea să ajute câte un imigrant pe lună

roman marea britanieUn botoşănean stabilit în urmă cu trei ani în Marea Britania are o iniţiativă de lăudat, după ce s-a decis să ajute câte un imigrant în fiecare lună.

„In urma cu 3 ani, abia ajunsesem – si am fost ajutat. A contat enorm. Acum, consider ca e momentul sa incep sa ajut si eu. Nu voi putea sa ajut cu bani, nu sunt bogat. Insa exista multe alte forme de a ajuta un om sa ajunga sa isi castige banii lui. Aceasta initiativa este un preambul la ceea ce va fi activitatea fundatiei The Romanian Trust, aflata in pregatire.Daca traiesti in Romania si iti doresti sa emigrezi in Anglia (cat se mai poate); dar esti lipsit(a) de mijloace sau ti-e teama de necunoscut – desi stii despre tine ca ai capacitatea de a munci cu daruire si seriozitate – sunt sanse sa gasesti aici o companie careia sa-i placa de tine, sa faci aceeasi munca pe care o cunosti bine – dar pe bani mai buni. Pregateste-ti CV-ul, il astept pe adresa de e-mail [email protected] „, se arată într-o postare a lui Cezar Covataru.

Acesta nu se aşteaptă la comisioane de la cei care îi ajută ci doreşte ca aceştia să îi urmeze exemplu şi să se implementeze o tradiţie.

 

 

One thought on “Impresionant! Un botoşănean stabilit în Marea Britanie vrea să ajute câte un imigrant pe lună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *