Concert susţinut de Ansamblul Școlii Populare de Arte la Penitenciarul Botoșani

concer detinutiJoi, 27 iulie 2017, la Penitenciarul Botoșani a răsunat muzica populară, peste 60 de persoane private de libertate având posibilitatea să participe la concertul susţinut de ansamblul Școlii Populare de Arte Botoșani.

like facebookSub îndrumarea profesorilor Alina Huţu Călinescu şi Viorel Fantu, 11 solişti, în costume tradiţionale, au prezentat un program folcloric în cadrul căruia au interpretat, vocal și instrumental, frumoase cântece populare româneşti pentru a aduce bucurie în sufletul celor prezenți. Feedback-ul spectatorilor a fost unul extrem de pozitiv, aceștia apreciind frumuseţea muzicii populare autentice, a costumelor populare cât şi talentul şi dăruirea soliştilor vocali şi instrumentali.

Acţiunea de la Penitenciarul Botoșani s-a încadrat în şirul de evenimente cultural-artistice organizate în colaborare cu societatea civilă și a avut ca scop promovarea frumuseții folclorului și tradițiilor populare românești în rândul persoanelor private de libertate, precum şi dezvoltarea respectului, ca valoare şi însuşire civică de comportament şi convieţuire umană.

scoala populara arte detinuti concert

 

One thought on “Concert susţinut de Ansamblul Școlii Populare de Arte la Penitenciarul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *