Prefectul a cerut polițiștilor să patruleze mai mult în Centrul Vechi și Parcul Tineretului, pe perioada verii: Am solicitat mai multe patrule mixte și patrule cu câini

politie locala cainiPrefectul județului, Dan Șlincu, a cerut angajaților MAI să fie mai prezenți în Parcul Tineretului și Centrul Vechi al municipiului Botoșani, dat fiind că este o zonă de risc, cu evenimente care apar frecvent.

like facebookEl a avut recent o întâlnire cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Poliția Locală și a solicitat să se ia măsuri suplimentare pe perioada verii, ”când membrii acestor comunități sunt mai activi”.

Astfel, s-a solicitat modificarea programului de lucru la cele două puncte din Parcul Tineretului și Centrul Vechi și o prezență mai mare în stradă a polițiștilor. în special după ora 16.00.

Am solicitat mai multe patrule mixte și patrule cu câini. S-a discutat posibilitatea cooptării unor voluntari din rândul cetățenilor romi care să răspundă de ordinea și liniștea în comunitatea pe care o reprezintă”, a menționat Șlincu.

Prefectul a spus că prin acest demers își dorește ”nu neapărat să speriem comunitatea romă”, ci ”să ne putem să ne plimbăm și să circulăm în zona Centrului Vechi în siguranță și cu plăcere”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *