Elevii de 10 la Bac și Evaluare Națională vor fi premiați. Cine sunt elevii botoșăneni care vor primi bani

elevi-examen-300x188Elevii de nota 10 la Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi premiați și anul acesta de Guvern. Potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern, elevii care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat vor primi cate 3.000 de lei, iar absolventilor de gimnaziu care au luat nota maxima la evaluarea nationala cate 1.000 de lei.

like facebookÎn județul Botoșani, zece elevi au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Este vorba de elevii: Simina Atitienei, de la Şcoala 13 Botoşani, Gabriel Brehuescu, de la Şcoala 10 Botoşani, Ioana Georgiana Burlacu, de la Şcoala 13 Botoșani, Sabina Coşoreanu, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”,  Hannah Cuşniriuc, de la Liceul de Artă, Daria Georgiana Lazăr, de la Şcoala 13 Botoșani, Alexandra Lupu, de la Şcoala „Ion Bojoi” Flămânzi și Eliza Mihaela Ungureanu, de la Liceul de Artă, Cosmina Mihoreanu, de la Colegiul național ”Mihai Eminescu”și Georgiana Aroșoaie, de la Școala ”Leon Dănăilă” Darabani.

La Bacalaureat, au fost două medii de 10: Alma Iuliana Grosu, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Ioana Diana Iacob, de la Colegiul „A.T Laurian”.

 

 

One thought on “Elevii de 10 la Bac și Evaluare Națională vor fi premiați. Cine sunt elevii botoșăneni care vor primi bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *