Parteneriat între FC Botoşani şi o asociaţie a persoanelor cu deficienţe de auz

asociatia surzilor (3)Asociaţia Naţională a Surzilor din România(ANSR)-Filiala Botoşani este o organizaţie nonprofit, apolitică cu caracter social-umanitar, care apără şi promovează interesele sociale, cultural-educative şi profesionale ale persoane cu deficienţe de auz, pentru integrarea lor în societate şi egalitatea şanselor.  ANSR Filiala Botoşani se implică activ în diverse activităţi, concursuri şi competiţii cu caracter sportiv, cultural, ecucativ atât la nivel judeţean cât şi naţional reuşind să câştige multiple competiţii în domeniile menţionate.

asociatia surzilor (4)În luna octombrie asociaţia va organiza la Sala Polivalentă o competiţie fotbalistică de tip futsal la care sunt invitate să participe echipele de fotbal ale tuturor ANSR din România.

Director ANSR filiala Botoşani, Daniel Hliban, a afirmat că a demarat primii paşi în organizarea unui curs de formare profesională pentru toţi salariaţii ANSR din toate filialele din România, curs care va avea loc la Botoşani, în luna mai a anului viitor şi care va beneficia de sprijinul Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România şi al autorităţilor locale.

asociatia surzilor (5)Recent, departamentul sportiv  al ANSR Botoşani a avut surpriza de a beneficia de o donaţie generoasă de echipament sportiv din partea conducerii clubului de fotbal FC Botoşani.

Astfel, clubul de fotbal „Tăcerea”  al ANSR se simte onorat de acest sprijin şi de această apropiere şi deschidere din partea clubului de fotbal etalon al judeţului căruia doreşte să îi aducă astfel calde şi respectoase mulţumiri!

De asemenea, Fotbal Club „Tăcerea” doreşte să mulţumească pentru sprijin şi ajutor şi celorlalţi sponsori: RVG, Pris Com, Tea Time, Tridex Sport Arena, Magic Pizza, Quartz, Ama Bar, Facefood, Prodalcom SA.

asociatia surzilor (7asociatia surzilor 8

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *