FOTO Substanțe interzise, descoperite în mașina unui tânăr de 27 de ani. Ce le-a spus polițiștilor de frontieră

substante interzise anabolizanteÎn P.T.F. Rădăuţi Prut, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse în semiaripile din spate ale unui autovehicul condus de către un cetățean român, 17.560 de comprimate cu substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008.

like facebookÎn ziua de 20 iulie, în jurul orei 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, la intrarea în ţară, cetățeanul român Marian R., în vârstă de 27 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, o echipă comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care a descoperit, ascunse într-un loc special amenajat, în semiaripile din spate ale autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 17.560 comprimate, în valoare de 11.800 lei, comprimate care conţin substanţe inclusă în lista substanţelor interzise prevăzute în Legea 104/2008.

În cadrul cercetărilor preliminare, tânărul a declarat că a achiziționat mașina în urma cu câteva zile și nu știa de existența comprimatelor în autoturism.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante descoperite şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare totală de 53.000 lei.

anabolizante substante interzise

 

 

 

One thought on “FOTO Substanțe interzise, descoperite în mașina unui tânăr de 27 de ani. Ce le-a spus polițiștilor de frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *