Șoferi cu tupeu: Folosesc parcarea subterană de la Piața Mare după bunul plac. De când va deveni parcarea cu taxă

infiltratii parcare subteranaUnii șoferi botoșăneni folosesc parcarea subterană din Piața Mare după bunul plac. Simion Drelciuc, directorul societății Urban Serv, societate care administrează parcarea, susține că sunt încălcate de către șoferi atât modul de parcare, cât și durata de staționare. Deși au fost lansate public mai multe avertizări, unii șoferi își lasă mașina de dimineață până seară în parcarea respectivă, deși acest lucru este ilegal. Începând de anul viitor, această parcare va fi cu taxă.

like facebook”Așteptăm să treacă și statutul de parcare publică. Deocamdată nu avem pârghiile legale și constatăm că se încalcă și modul de parcare și durata de staționare. Din 2018 expiră termenul de gratuitate și bănuiesc că va trece la Urban Serv, iar prin hotărâre de CL se va stabili o taxa de parcare, un tarif de staționare, iar noi vom putea să facem toate amenajările și reparațiile la afișajul electronic. Sunt cetățeni care vin la piață și își lasă mașina de dimineața până noapte. Este greu să îi urmărești până nu există un statut bine definit”, a menționat Drelciuc.

Parcarea subterană a fost deschisă în 2013 și va putea fi folosită gratuit timp de cinci ani de la inaugurare.

 

One thought on “Șoferi cu tupeu: Folosesc parcarea subterană de la Piața Mare după bunul plac. De când va deveni parcarea cu taxă

  1. Ca parcheaza este una, dar cum parcheaza este alta problema. Unii parcheaza pe 2 locuri cu toate ca are jumatate de masina. Au facut scoala de soferi la seral sau sunt doar niste simpli cocalari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *