Societatea Urban Serv se reorganizează. Conducerea anunță disponibilizări de personal

simion drelciucSocietatea Urban Serv se reorganizează până în toamnă iar pentru a face față cheltuielilor, conducerea societății spune că va apela și la disponibilizări de personal. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a declarat că s-a propus o nouă organigramă în Consiliul de Administrație, organigramă care a fost aprobată de principiu, urmând ca până la 1 septembrie să fie definitivată întreaga procedură privind reorganizarea societății.

Potrivit lui Drelciuc, reorganizarea va presupune și dispariția a 10-15 posturi din birouri.

like facebookDispar o serie de posturi din cele existente, pe partea de administrativ. în jur de 10-15 posturi. O parte din ele își vor găsi ocupația în sectorul productiv, o parte nu-și vor regăsi. Posibil să fie disponibilizați, dacă se desființează postul. Vom faces aceste restructurări motivat de nivelul cheltuielilor, de faptul că în 2017 bugetul preconizat este un buget aprobat cu pierderi dar și de faptul că odată cu începerea activității de colectare a deșeurilor pe zona OV un an de zile nu suntem plătiți. Atunci trebuie să ținem sub control toate cheltuielile și pentru activitățile existente și pentru activitatea nouă, cu atât mai mult cât și CA și directorii au stabilite de autoritatea publică locală niște criterii de performanță, care trebuiesc urmărite și îndeplinite de societate. Trimestrial se monitorizează evoluția societății”, a menționat Drelciuc.

La disponibilizări se va ține cont de competența și aprecierea de pe fișa anuală a salariatului, după care sunt criteriile stabilite prin contractul de muncă. În paralel, se vor face angajări pe partea productivă, fiind nevoie de șoferi și încărcători.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *