Autoritățile au semnat contractul cu firma de ecarisaj. Vezi de când se vor prinde câinii fără stăpân!

capturat caini- ecarisaj TrioconstructDirecţia Servicii Publice, Sport şi Agrement a încheiat un acord cadru de servicii și contractul subsecvent cu asocierea Trioconstruct SRL și Helmi-Vet SRL, care se vor ocupa cu activitatea de ecarisaj.

Scopul acordului-cadru îl reprezintă stabilirea elementelor și condițiilor esențiale care vor guverna contractele subsecvente de furnizare ce urmează a fi atribuite pe durata derulării prezentului acord-cadru având ca obiect „Servicii de gestionare a câinilor fără stăpân de pe teritoriul Municipiului Botoșani”.

Activitatea constă în capturarea, transportul și predarea câinilor capturați, servicii de asistență veterinară, cazarea și îngrijirea câinilor, gestionarea padocului, servicii de ecarisare și neutralizare a deșeurilor de origine animală, adopția la distanță.

like facebookDurata acordului-cadru este de doi ani, cu posibilitate de prelungire cu cel mult patru luni, începând de la data semnării acordului cadru de către ambele părți.

Contractul subsecvent s-a încheiat pentru perioada 24 iulie – 31 decembrie 2017 (5 luni), celelalte contracte subsecvente urmând să se încheie după cum urmează: un contract subsecvent ianuarie – decembrie 2018 (12 luni); un contract subsecvent ianuarie – 24 iulie 2019 (7 luni); patru contracte subsecvente lunare 25 iulie – 24 noiembrie 2019 (posibilitatea de prelungire cu cel mult patru luni).

Valoarea totală maximă a acordului cadru este de 1.923.827,73 lei fără TVA, conform propunerii financiare, pentru perioada de doi ani și patru luni (posibilitatea de prelungire cu cel mult patru luni).

Valoarea minimă a acordului-cadru este de 1.648.995,20 lei fără TVA, conform propunerii financiare, pentru perioada de doi ani în limita fondurilor bugetare alocate.

Valoarea maximă a Contractului subsecvent este de 350.431,10 lei fără TVA, la care se adaugă TVA-ul aferent conform legislației în vigoare;

Valoarea minimă a Contractului subsecvent nr.1 este de 200.231,10 lei fără TVA, la care se adaugă TVA-ul aferent conform legislației în vigoare, se arată într-un comunicat al Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani.

 

2 thoughts on “Autoritățile au semnat contractul cu firma de ecarisaj. Vezi de când se vor prinde câinii fără stăpân!

  1. Vreau sa vad cînd vor dispărea toți ciiniii de la ghetouri din Botoșani căci acolo toți ciiniii sunt fara stăpâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *