Vezi ce decizie au luat procurorii DNA după descinderile de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani și Poliție!

raluca stancescu mascat jandarm perchezitii dna1Procurorii DNA au luat primele măsuri după descinderile care au avut loc joi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani și Poliție. Astfel, un suspect din dosar a fost reţinut pentru 24 de ore, iar un altul a fost plasat sub control judiciar. O a treia persoană se află la audieri, cel mai probabil prim-procurorul Rodica Stâncescu. Numele inculpaților cât și faptele acestora vor fi comunicate ulterior.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava au efectuat, joi, cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.

Percheziţiile au avut loc la Parchetul de pe lângă Tribunal şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Vizat a fost și prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu, care a fost dusă la audieri.

like facebookAnchetatorii au ridicat mai multe documente atât de la locuinţa acestei cât şi de la birou.

One thought on “Vezi ce decizie au luat procurorii DNA după descinderile de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani și Poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *