Dezinteres din partea absolvenților de liceu pentru indemnizația de șomaj. Doar 200 s-au înscris în baza de date a AJOFM

AJOFM Botosani sediu (2)Reprezentanții Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani au ieșit, miercuri, să facă campanie în stradă pentru absolvenții de liceu și școli profesionale, după ce au constatat că numărul celor care s-au înscris în baza de date a agenției nu depășește 200 de persoane.

Ultima zi pentru înscrierea absolvenților promoției 2017 la AJOFM, pentru a beneficia de indemnizația de șomaj sau de un curs de calificare gratuit, este 25 iulie.

like facebookSunt înscriși până în 200 de absolvenți din cei peste 3000, iar cei mai mulți sunt din mediul rural”, a declarat Gabriela Vranciuc, purtătorul de cuvânt al AJOFM Botoșani.

Absolvenții pot beneficia de indemnizație de șomaj în cuantum de 250 lei pe lună timp de șase luni, prime de mobilitate sau încadrare, cursuri de calificare gratuite și de subvenționarea locului de muncă pe o perioadă de 1-3 ani. Înscrierea absolvenților de liceu este posibilă indiferent de promovarea sau nepromovarea examenului de bacalaureat.

 

One thought on “Dezinteres din partea absolvenților de liceu pentru indemnizația de șomaj. Doar 200 s-au înscris în baza de date a AJOFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *