Criminal în serie prins de anchetatorii botoşăneni. A ucis două persoane și a bătut crunt o a treia

criminal Madalin Miki Lupu- Botosani (3)Ancheta declanşată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani în cazul crimei de la Coţuşca scoate la iveală detalii incredibile.

Principalul suspect, Mădălin Miki Lupu a mărturisit în faţa anchetatorilor că a mai comis o crimă şi o tentativă de omor, cu două zile înainte de fapta comisă în Coţuşca. Acesta ar fi omorât o bătrână din oraşul Alba Iulia, iar pe fiul acesteia l-a bătut până la inconştienţă.

Fapta s-a petrecut vineri seară când tânărul de 24 de ani a intrat peste Cornelia Drâmbărean, de 80 de ani şi a lovit-o cu brutalitate. Apoi s-a dus peste fiul acesteia în casă şi l-a bătut cu bestialitate închizându-l în baia locuinţei.

Apoi tânărul a revenit în Botoşani unde s-a gândit să comită un furt la locuinţa Floricăi Dutcă, de 71 de ani. Femeia nu era acasă şi a fost alertată de vecini, iar când a dat peste tânăr acesta a înjunghiat-o de două ori, victima decedând câteva ore la spital. Ultima faptă a fost comisă chiar de ziua de naştere a atacatorului.

like facebookAcesta este recidivist fiind condamnat în trecut pentru viol. El a recunoscut ambele fapte, însă arestarea preventivă a fost decisă de judecătorii Tribunalului Botoşani, doar pentru fapta de omor de la Coţuşca, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba instrumentând celălalt dosar. Specialiştii spun că tânărul era posibil de comiterea unor fapte asemănătoare dacă mai era lăsat în libertate.