Rezultatele obținute de candidații la funcția de directori de școli, la proba scrisă! Cine sunt profesorii care au picat examenul

inspectoratul scolarRezultatele la proba scrisă a concursului pentru directorii de școli au fost publicate, luni, de Inspectoratul Școlar. Din cei 67 de candidați înscriși, patru au picat testul grilă. iar unul a fost absent. În aceste condiții, la etapele următoare ale concursului vor merge 62 de candidați.

Cel mai mare punctaj a fost obținut de candidatul la postul de director adjunct la Școala 11 Botoșani, Mirela Brehuiescu, care a obținut punctaj maxim-50 puncte. La polul opus, cel mai mic punctaj a fost de 28,75.

like facebookPunctajele obținute la fiecare probă se fac publice după încheierea probei respective, în aceeași zi. Un candidat poate contesta punctajul acordat la oricare din probele de concurs în termen de cel mult 48 de ore de la afișarea rezultatelor la ultima probă. Contestațiile se soluționează în termen de cel mult două zile lucrătoare de la înregistrarea acestora, astfel încât cel târziu în data de 2 august 2017 să fie afișate rezultatele finale ale concursului. Acestea vor fi validate de consiliile de administraţie ale inspectoratelor şcolare cel târziu în data de 4 august 2017, iar în perioada 21-23 august vor fi emise deciziile de numire în funcţie începând cu 1 septembrie 2017.

Vezi aici rezultatele la proba scrisă concurs directori școli!

 

One thought on “Rezultatele obținute de candidații la funcția de directori de școli, la proba scrisă! Cine sunt profesorii care au picat examenul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *