Taximetristul mort în accidentul de la Lebăda, regretat de prieteni şi cunoştinţe

daniel paladeTânărul decedat, duminică după amiază, în accidentul de la Lebăda a lasat în urmă numai durere şi lacrimi.

like facebookPrieteni, rude şi simple cunoştinţe şi-au manifestat durerea pe pagina de facebook a lui Daniel Palade. Unii vorbesc despre o decepţie în dragoste a tânărului, de 35 de ani, însă nu îşi puteau imagina că se va ajunge la o tragedie.

„Imi pare rau pentru situatia prin care treceai si pentru ca te-ai dus prea repede din aceasta lume…Ieri povesteam pe Facebook si astazi ai plecat din aceasta lume,viata este asa… Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!”, spune o prietenă pe pagina de socializare.

Un alt prieten este stupefiat de cele întâmplate şi nu poate uita cum taximetristul i-a fost la greu într-un moment asemănător.

Citește și: FOTO Accident grav la Alfa Land! O persoană a decedat în urma unui teribil accident

„Prietene…..Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Nu am sa uit ziua in care mi-ai fost alaturi, ziua in care imi duceam pe ultimul drum, fetita”Dariuca”. Nu ne stiam, n-eam vazut pentru prima si ultima oara. Condoleante familiei si, Dumnezeu sa te ierte”, menţionează acesta în postare.

Inclusiv dispecera de la firma de taxi, persoana cu care taximetristul a avut ultimile replici, a postat un mesaj de susţinere pentru familia îndoliată.

„Condoleanțe familie…sunt dispecera care ia dat astăzi ultimele comenzi….imi pare rau sincer…Sa ai odihna acolo lângă îngeri!”, precizează tânăra.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Taximetristul mort în accidentul de la Lebăda, regretat de prieteni şi cunoştinţe – Stiri 24 din 24!

Lăsați un comentariu

*