Taximetristul mort în accidentul de la Lebăda, regretat de prieteni şi cunoştinţe

daniel paladeTânărul decedat, duminică după amiază, în accidentul de la Lebăda a lasat în urmă numai durere şi lacrimi.

like facebookPrieteni, rude şi simple cunoştinţe şi-au manifestat durerea pe pagina de facebook a lui Daniel Palade. Unii vorbesc despre o decepţie în dragoste a tânărului, de 35 de ani, însă nu îşi puteau imagina că se va ajunge la o tragedie.

„Imi pare rau pentru situatia prin care treceai si pentru ca te-ai dus prea repede din aceasta lume…Ieri povesteam pe Facebook si astazi ai plecat din aceasta lume,viata este asa… Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!”, spune o prietenă pe pagina de socializare.

Un alt prieten este stupefiat de cele întâmplate şi nu poate uita cum taximetristul i-a fost la greu într-un moment asemănător.

Citește și: FOTO Accident grav la Alfa Land! O persoană a decedat în urma unui teribil accident

„Prietene…..Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Nu am sa uit ziua in care mi-ai fost alaturi, ziua in care imi duceam pe ultimul drum, fetita”Dariuca”. Nu ne stiam, n-eam vazut pentru prima si ultima oara. Condoleante familiei si, Dumnezeu sa te ierte”, menţionează acesta în postare.

Inclusiv dispecera de la firma de taxi, persoana cu care taximetristul a avut ultimile replici, a postat un mesaj de susţinere pentru familia îndoliată.

„Condoleanțe familie…sunt dispecera care ia dat astăzi ultimele comenzi….imi pare rau sincer…Sa ai odihna acolo lângă îngeri!”, precizează tânăra.

One thought on “Taximetristul mort în accidentul de la Lebăda, regretat de prieteni şi cunoştinţe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *