Proiectul privind realizarea drumului strategic de 107 km a fost ridicat pe SEAP. Când ar putea începe lucrările

lucrari Tehnic Asist pe drumul Cristinesti-0 Racovat (2)Proiectul privind realizarea drumului strategic de 107 km ce va străbate județul Botoșani a fost ridicat pe SEAP. Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a declarat că urmează ca cele două comisii, de evaluare administrativă și financiar-contabilă, să stabilească dacă proiectul îndeplinește condițiile de finanțare.

Proiectul a fost ridicat pe SEAP și urmează să se facă evaluarea administrativă și financiar-contabilă. Sunt patru proiecte de acest gen la ADR  și sunt bani pentru toate. Dacă vreun proiect are o greșeală și nu e eligibil, atunci ăla va fi eliminat. Dar nu există nicio concurență în acest sens”, a menționat Macaleți.

Președintele CJ spune că cel mai probabil lucrările vor începe în vara anului 2018, dacă nu vor exista contestații.

like facebook

Primul tronson este pe raza județului Iași și asigură legătura între Șipote și limita cu județul Botoșani, pe o lungime de 5,9 km. Zona judeţului Botoşani va cuprinde tronsonul II, DJ 282H, între limita cu județul Iași-Rediu-Răuseni-Călărași, pe o lungime de 13,7 km. Tronsonul III, DJ 282, asigură legătura între DJ 282H, Răuseni-Todireni-Albești-Trușești-Dângeni-Hănești, pe o lungime de 51,1 km.

Tronsonul IV asigură legătura între DN 29D-Blândești-Cerchejeni-Sulița Cheleș-Lunca-Cernești-Todireni, pe o lungime de 25,8 km, iar tronsonul V, DJ 294, asigură legătura între Dângeni-Mihălășeni, pe o lungime de 9,5 km.

Durata de realizare a investiției este de 42 de luni, din care durata de execuție a lucrării este de 33 de luni. Investiția se ridică la 73,9 milioane de euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *