Societatea care deține hotelul Rapsodia din Botoșani pierde alte două spații de cazare

hotel rapsodia botosaniSocietatea care deține hotelul Rapsodia din municipiul Botoșani, Turism Moldova SA, pierde alte două spații de cazare pe care le deținea. Un consilier local din Iasi a reusit zilele trecute o afacere incredibila. Consilier local din partea ALDE si cunoscut om de afaceri din oras, Cristinel Corozal, si-a adjudecat recent o licitatie legata de instrainarea hotelurilor Grand Hotel Traian si Astoria din Piata Unirii.

La licitatia organizata de Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL s-au prezentat mai multi ofertanti, insa castig de cauza a avut tocmai societatea administrata de Cristinel Corozal. Astfel, acesta a intrat in posesia celor doua stabilimente, oferta sa fiind cea mai buna dintre toate cele ale participantilor.

like facebookSuma tranzactionata a fost de cateva milioane de lei, oferta lui Corozal fiind acceptata de lichidator. Pe langa cele doua hoteluri din Iasi, Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL a scos la mezat si Hotelul Rapsodia din Botosani. Este vorba despre spatiile care apartin SC Turism Moldova SA Iasi, societate patronata de Danut Prisecariu.

Sursa: Bzi.ro

2 thoughts on “Societatea care deține hotelul Rapsodia din Botoșani pierde alte două spații de cazare

  1. Lasa ca-i imprumuta cu bani Ionul Poclid, tot sta cu chirie la ei si TELE’M-ul nu mai are ce face cu banii la ce „profit” are !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *