Tânăr arestat preventiv după ce a fost prins cu un autoturism Dacia Papuc plin cu ţigări de contrabandă

tigari de contrabanda- botosaniTânărul ce a fost prins de poliţiştii de frontieră în timp ce transporta peste 10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă a fost arestat preventiv. Judecătoria Darabani a admis, miercuri, propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani şi a decis arestarea preventivă a lui Vlad Alexandru Gheorghiţă, de 22 de ani.

Tânărul a ascuns ţigările într-un autoturism Dacia Papuc ce era parcat pe o stradă din localitatea Păltiniş. Din cercetări s-a stabilit că tânărul a preluat coletele cu ţigări de la malul râului Prut și urma să le transporte către comuna Păltiniş, dar observând un echipaj al poliției de frontieră a abandonat autovehiculul și s-a ascuns în vegetație.

like facebookÎn cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă.

 

One thought on “Tânăr arestat preventiv după ce a fost prins cu un autoturism Dacia Papuc plin cu ţigări de contrabandă

  1. A rămas primarul comunei Păltiniș fara șofer și fără cărăuș.dar găsește el alt sofer.cu primul care a fost prins s făcut treabă bună.600-1000 colete trecute și Uite că l-au prins doar cu 20. Frumos lucrat.sa folosit de el și după aia la dat în primire.da lăsați că nici nu a trecut 10 zile și a găsit alt șofer de descurca omul.de ce nu este vizat primarul?de ce nu este urmărit ?banii vorbesc domnilor Dna.diicot….domn primar știe tot ….
    Informațiile de plătesc ….oare unde ?cum este posibil sa adune 20.000. Euro pe săptămână ?ne poate răspunde cineva ?el nu știe nimic săracul…a reabilitat drumul din sat până pe malul Prutului. cu piatra ,stana o are tot acolo,,oameni la stana sânt tot ai lui pământul acolo este al.lui.oare cine ar intra pe zona lui securizată să facă contrabandă ?cine ar îndrăzni ? Ar putea vreodată cineva sa facă as ceva ? bineînțeles că nu.siferul lui nu vorbește că familia lui vă avea de suferit e sigur.COVAS de la frontiera Rădăuți Prut cum reușești să prinzi numai 10-20 cutii nu da de bănuit ? cantitățile 150-250 cutii nu de văd când sânt trecute ?iarăși banul vorbește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *