Incredibil! Bărbat reînviat în timpul pregătirilor de înmormântare şi decedat abia după un an

sicriuFamilia unui bărbat aflat pe moarte a trecut prin peripeţii mai ceva ca-n filme. Bărbatul, de 83 de ani, dintr-o localitate limitrofă Botoşaniului era imobilizat la pat şi în urmă cu an rudele au crezut că a murit.

I-au aprins lumânarea şi a doua zi s-au apucat de pregătirele de înmormântare chemând şi preotul, numai că bărbatul suferise un accident vascular şi s-a trezit în a treia zi.

Rudele s-au speriat şi au oprit pregătirile. La un an de la acest incident bărbatul a decedat, însă rudele nu au crezut din prima, după ce păţiseră iniţial şi au aşteptat 24 de ore apoi au chemat o ambulanţă, care este destinată urgenţelor medicale, care să constate decesul.

like facebook“Le-am spus că acest lucru putea fi făcut de medicul de familie din localitate și că ambulanța este în general chemată pentru persoane care sunt încă în viață, cărora le este amenințată viața sau care au suferit un stop cardiac cu puțin timp înaintea solicitării”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoșani.

One thought on “Incredibil! Bărbat reînviat în timpul pregătirilor de înmormântare şi decedat abia după un an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *